Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 februarie 2015

Adevăruri


Este destul de frustrant să realizezi faptul că nu eşti decât refugiul şi întâlnirea accidentală a unor mase de materie atât de greu de descifrat.
Cum se presupune că ar trebui să te simţi atunci când cineva îţi recunoaşte un adevăr ,poate,bănuit de către tine dar greu de acceptat?Cum este posibil ca o dezvăluire ,în loc să  pună capăt acelor bănuieli apăsătoare,să agite mai mult ,să  stârnească întrebări şi frustrări demult îngropate?
Adevărul eliberează,este adevărat ;adevărat pentru cel care îl mărturiseşte ..Pentru celălalt poate fi doar o pedeapsă,poate,pentru unele neadevăruri anterioare ..Sau poate este vorba doar despre naivitate şi despre conştientizarea sa deloc agreabilă.
Doamne ,îmi simt sufletul atât de greu ..
Pe deasupra ,simt o presiune cumplită din partea timpului,acesta curmându-mi periodic bunele intenţii.

4 comentarii:

  1. "Cum se presupune că ar trebui să te simţi atunci când cineva îţi recunoaşte un adevăr ,poate,bănuit de către tine dar greu de acceptat şi digerat?"

    Ar trebui să te simți specială. Parcă nu sună a cuvânt potrivit aici, dar n-am găsit altul, să-mi fie cu iertare. Oricum ar fi, ar trebui să realizezi că dacă nu pentru persoana respectivă ești specială, ca om ești, pentru că ai reușit să transformi; ai reușit să faci un altul să se-nfrunte singur, să-l faci să se lupte și să-și cântărească nivelul demnității. Adevărurile altora rămân ale lor și sigur, foarte sigur, or să fie dureri mai mari pentru ei într-o vreme, decât sunt pentru tine acum. Tu ai grijă de tine și de-adevărurile tale. Mă bucur că scrii din nou, ba chiar mi-s fericită!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ai mereu cuvintele potrivite la tine ,Aryna ..Şi îţi mulţumesc pentru asta! "Specială " este cu siguranţă un cuvânt care te defineşte ,mai mult decât pe oricine altcineva . >:D<

      Ștergere
  2. Poate este mai greu sa banui un adevar si sa nu il auzi niciodata rostit, sa te macine vesnic fara sa fii sigur de el. Eu as prefera sa il aflu si sa pot sa il las in urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care îmi crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere