Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 februarie 2015

Adevăruri


Este destul de frustrant să realizezi faptul că nu eşti decât refugiul şi întâlnirea accidentală a unor mase de materie atât de greu de descifrat.
Cum se presupune că ar trebui să te simţi atunci când cineva îţi recunoaşte un adevăr ,poate,bănuit de către tine dar greu de acceptat?Cum este posibil ca o dezvăluire ,în loc să  pună capăt acelor bănuieli apăsătoare,să agite mai mult ,să  stârnească întrebări şi frustrări demult îngropate?
Adevărul eliberează,este adevărat ;adevărat pentru cel care îl mărturiseşte ..Pentru celălalt poate fi doar o pedeapsă,poate,pentru unele neadevăruri anterioare ..Sau poate este vorba doar despre naivitate şi despre conştientizarea sa deloc agreabilă.
Doamne ,îmi simt sufletul atât de greu ..
Pe deasupra ,simt o presiune cumplită din partea timpului,acesta curmându-mi periodic bunele intenţii.

3 comentarii:

 1. "Cum se presupune că ar trebui să te simţi atunci când cineva îţi recunoaşte un adevăr ,poate,bănuit de către tine dar greu de acceptat şi digerat?"

  Ar trebui să te simți specială. Parcă nu sună a cuvânt potrivit aici, dar n-am găsit altul, să-mi fie cu iertare. Oricum ar fi, ar trebui să realizezi că dacă nu pentru persoana respectivă ești specială, ca om ești, pentru că ai reușit să transformi; ai reușit să faci un altul să se-nfrunte singur, să-l faci să se lupte și să-și cântărească nivelul demnității. Adevărurile altora rămân ale lor și sigur, foarte sigur, or să fie dureri mai mari pentru ei într-o vreme, decât sunt pentru tine acum. Tu ai grijă de tine și de-adevărurile tale. Mă bucur că scrii din nou, ba chiar mi-s fericită!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) Ai mereu cuvintele potrivite la tine ,Aryna ..Şi îţi mulţumesc pentru asta! "Specială " este cu siguranţă un cuvânt care te defineşte ,mai mult decât pe oricine altcineva . >:D<

   Ștergere
 2. Poate este mai greu sa banui un adevar si sa nu il auzi niciodata rostit, sa te macine vesnic fara sa fii sigur de el. Eu as prefera sa il aflu si sa pot sa il las in urma.

  RăspundețiȘtergere